Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalul pe buget se mută în Parlament! Florin Cîțu, acuzații grave: 'Grupul ALDE din Senat încalcă Constituția'

Facebook
Florin Cîțu

Senatorul PNL Florin Cîțu acuză luni într-o postare pe Facebook că grupul ALDE din Senat „încalcă Constituția”, solicitându-i liderului ALDE Călin Popescu Tăriceanu să ia atitudine. Ieșirea liberalului vine în contextul în care mâine legea bugetului de stat va fi dezbătută în Comisia de buget, finanțe din Senat.

„Grupul ALDE din Senat incalca Constitutia!

Inca o gainarie pe care o pregatesc PSD si ALDE folosindu-se de unealta lor preferata, inginerul de la comisia economica din Senat.

Grupurile senatoriale PSD+ALDE stiu foarte bine ca maine comisia de buget-finante a Senatului are toata ziua ocupata cu dezbaterea legii bugetului de stat si nu are cum sa ia pauza pentru a satisface interesul grupului organizat condus inginerul de la comisia economica.

Inginerul de la comisia economica solicita public intrebari de la cetateni. Asta in timp ce la televiziunea #fakenews de casa a PSD+ALDE, consilierul condamnat al premierului anunta ca va trimite si el cateva intrebari de la cetateni.

Bomba e alta.

PSD, apel de URGENȚĂ către Reprezentanța Comisiei Europene din România: Se impune o clarificare

Atat inginerul de la comisia economica cat si consilierul condamnat habar nu au ca incalca Constitutia.

Judecatorii CCR au decis ca articolul 37 din Legea privind statutul parlamentarilor este neconstitutional.

Art. 37 din actul normativ modificat de Parlament prevede urmatoarele: "In baza mandatului reprezentativ, deputatii si senatorii actioneaza in interesul poporului, putand astfel sa intermedieze in orice mod, fara a pretinde sau primi bani sau alte foloase materiale, relatia dintre cetateni si organele administratiei publice centrale si locale si serviciile si directiile din subordinea acestora, relatia dintre alesii locali si autoritatile publice centrale, dar si dintre potentialii investitori si autoritatile publice locale”.

De aceea ii cer public presedintelui Senatului, Tariceanu Calin Popescu, sa ia atitudine si sa se asigure ca in Parlamenul Romaniei Constitutia este respectata. Asta pentru ca sa nu se mai “intample” sa intre nervos la sedintele Biroului Permant si sa urle tot felul de invective dupa ce primeste telefoane de atentionare de la Viena si Bruxelles.

Ca o concluzie. 
Inginerul de la comisia economica continua abuzul in serviciu. De data aceasta incalcand Constitutia.”, scrie Cîțu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.