Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalul școlii în care a fost violat un elev - Ciolacu ia măsuri după ședința cu Deca (surse)

Inquam Photos / Octav Ganea
Ligia Deca

Ministrul educaţiei, Ligia Deca, a fost marţi la Palatul Victoria pentru a-i prezenta premierului Marcel Ciolacu situaţia de la Şcoala Gimnazială Nicolae Titulescu din Capitală, unde un copil ar fi fost fost violat de două ori, în toaletă.

Potrivit unor surse guvernamentale, în urma ședinței s-a stabilit că directoarea școlii în cauză este prima persoană care trebuie să răspundă. Aceasta va fi demisă în scurt timp.

„Nu o să rămână piatră pe piatră”

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, luni seară, că a cerut toate datele despre cazul de la Şcoala „Nicolae Titulescu” din Bucureşti, unde un copil ar fi fost fost violat de două ori, în toaletă, iar dacă oficialii unităţii de învăţământ au ascuns informaţii ”nu o să rămână piatră pe piatră”.

„Până mâine dimineaţă vom şti cu exactitate. Vă daţi seama că nu o să rămână piatră pe piatră acolo, dacă se confirmă că directoarea a ascuns asemenea fapte”, a afirmat premierul într-o emisiune TV.

Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, a afirmat, despre cazul de la Şcoala „Nicolae Titulescu” din Bucureşti, că a solicitat Corpului de Control al ministrului să meargă să facă verificări atât la unitatea de învăţământ, cât şi la Inspectoratul Şcolar.

Ea a menţionat că Ministerul Educaţiei a aflat din presă despre acest caz şi nu a fost notificat de şcoală sau de inspectorat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.