Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalul Spotify ia amploare: încă trei artiști foarte cunoscuți cer ca muzica lor să fie retrasă de pe platformă

dancingastronaut.com
spotify

David Crosby, Stephen Stills şi Graham Nash, care au format împreună cu Neil Young un grup emblematic în anii '60, au anunţat miercuri că au cerut retragerea muzicii lor de pe Spotify, informează News.ro. Young a provocat, săptămâna trecută, o mişcare contra dezinformării în legătură cu vaccinurile anti-Covid când a criticat podcastul de pe platformă realizat de Joe Rogan.

„Îl sprijinim pe Neil şi suntem de acord cu el: podcastul lui Joe Rogan de pe Spotify este o dezinformare periculoasă”, au scris într-un comunicat muzicienii care au format în 1968, în California, Crosby, Stills, Nash and Young.

Fostul lor coleg, americano-canadianul Neil Young, a acuzat Spotify de dezinformare referitor la Covid prin faptul că găzduieşte un podcast popular şi controversat al lui Joe Rogan şi a cerut pe 26 ianuarie ca muzica sa să fie retrasă de pe platforma de streaming.

„Răspândirea cu bună ştiinţă a dezinformării în timpul acestei pandemii globale are consecinţe mortale”, au spus Crosby, Still şi Nash.

„Atât timp cât nu se va acţiona cu adevărat pentru a arăta că trebuie să existe un echilibru între bunăstarea umanităţii şi comerţ, nu vrem ca muzica noastră - sau cea pe care am cântat-o împreună - să fie pe această platformă”, au concluzionat ei.

Neil Young a fost urmat în acţiunea sa de cântăreaţa canadiană de folk Joni Mitchell. Prinţul Harry şi soţia sa, americana Meghan Markle, care au semnat cu Spotify un acord estimat la 25 de milioane de dolari, şi-au exprimat îngrijorarea în legătură cu această controversă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.