Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalul unui deputat cu Arafat: Nu mai panicați populația

playtech.ro
ro alert

Deputatul PSD, Laurențiu Viorel Gîdei, i s-a adresat șefului ISU, Raed Arafat, cerîndu-i să înceteze „această preocupare excesivă inutilă”. Social-democratul face referire la mesajele Ro-Alert primite de locuitorii din județul Galați, despre care spune că se dovedesc a fi fără vreun fundament.

 

„Am primit sesizări de la foarte mulți locuitori din județul Galați, aflat la distanțe considerabile de frontiera cu Ucraina. Lucrurile până la urmă capătă o întorsătură mai degrabă hilară, aceea în care foarte mulți oameni devin temători pentru că nu se mai înțelege practic nimic, ori nu putem panica lumea. Conflictul este foarte aproape de județul nostru”, a declarat Gîdei la Antena3, făcând referire la mesajele RO-Alert privind posibile căderi de rămășițe de drone la granița României cu Ucraina.

 

„Neliniștea legată de aceste alerte o avem pentru că dându-le foarte des, dându-le aiurea... Nu a căzut nicio dronă în județul Galați zilele trecute. Au căutat-o (cei de la MApN) și nu au găsit-o. Starea asta de panică indusă populației nu duce la nimic bun. Nu putem să avem o populație stresată care stă tot timpul”, a mai precizat Gîdei.

 

Acesta a scris într-un mesaj adresat lui Arafat că exagerează cu mesajele de alertare.

 

„Ne dați deșteptarea în fiecare noapte, că ce? Panicați populația sau mai bine spus iritați. Deocamdată nu cred că e cazul excesului de zel”.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.