Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCENARII INCENDIARE în PSD: Cozmin Gușă deslușește jocurile din partid, înainte de ședința CEX de luni

www.paginademedia.ro
Cozmin Gușă

Cozmin Gușă a explicat, într-o intervenție la Realitatea TV, de ce nici Gabriela Firea, nici Călin Popescu Tăriceanu nu pot fi prezidențiabilii PSD.

Gabriela Firea și Călin Popescu Tăriceanu sunt vehiculați drept prezidențiabili, dar nu au șanse să fie nominalizați, spune Cozmin Gușă.

Citește și: EXCLUSIV! Liviu Dragnea, TRĂDAT de un lider important! Cere primarilor vot de susținere pentru Tudose președinte de partid

"Legat de congres, aici jocul este unul mediatic: se agită mult două nume care pot fi prezidenţiabilii PSD: Gabriela Firea şi Călin Popescu Tăriceanu. Legat de Firea, ea nu a jucat tot timpul decat rolul de iepure sau ocupant de loc pentru calitatea de prezidenţiabil, până în momentul în care Dragnea şi-ar fi rezolvat problemele pe care trebuia să şi le rezolve. Pentru că adevăratul scop al congresului, care i-a fost sugerat lui Dragnea de consultanţii israelieni care îl bagă gardă în fiecare zi, este sa capete un soi de nominalizare formală, în speranţa că un prezidenţiabil va fi mai puţin atacat de Justiţie, asta fiind o cutumă care se aplică doar în anul prezidenţialelor, şi după ce acest prezidenţiabil a fost nominalizat", explică consultantul.

Guşă a mai spus că mai degrabă ar avea şanse să fie nominalizată Ecaterina Andronescu, decât Gabriela Firea, pentru prezidenţiale, în partid. Totodată, varianta Tăriceanu candidat comun este imposibilă, pentru că ar demobiliza liderii PSD, dar şi electoratul PSD:

Citește și: Un lider PSD din teritoriu anunță: „Mergem cu Firea la prezidențiale!”

"Nu putem discuta despre Gabriela Firea, cred că dacă vorbim de femei, mai degrabă Ecaterina Andronescu ar putea fi nominalizată şi să capete votul partidului. Al doilea nume, Călin Popescu Tăriceanu este împins de consultanţii acestuia in faţă, pe o teorie falsă, că PSD nu poate câştiga prezidenţialele cu candidat propriu. Dar cu atât mai puţin ar putea să câştige Călin Popescu Tăriceanu, care ar demobiliza liderii PSD şi electotarul PSD. Sigur, asta este o dorinţă a sa, să fie candidat comun, şi nu numai, şi ci a celor din spatele lui, dar este imposibil", a subliniat Guşă.

Citește și: Se pregătește un puci în PSD? Adrian Țuțuianu „sare la gâtul” lui Liviu Dragnea .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.