Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scenariu bombă - Leo Messi ar putea reveni la Barcelona

messi

Lionel Messi ar putea reveni la Barcelona sub formă de împrumut la începutul lui 2024, dacă Inter Miami nu se califică pentru play-off-ul MLS, notează gsp.ro.

Ipoteză neașteptată vehiculată de presa catalană. Barcelona l-ar putea aduce, sub formă de împrumut, în următoarea fereastră de mercato din ianuarie, pe Lionel Messi. Cotidianul Sport lansează această știre și precizează că starul argentinian ar putea profita de faptul că Inter Miami are șanse destul de mici să se mai califice în play-off-ul MLS, fiind pe locul 14 din 15 în Conferința de Est.

Formația patronată de David Beckham are 33 de puncte, la cinci "lungimi" de ultima poziție calificantă, și nu mai are de disputat decât trei meciuri din sezonul regulat!

Fanii blaugrana speră la acestă variantă, iar Sport dă ca exemplu precedentul creat chiar de David Beckham, care a fost împrumutat de LA Galaxy la Milan în ianuarie 2009 și apoi în ianuarie 2010, câte jumătate de sezon, și de Thierry Henry, care s-a transferat de la New York Red Bulls la Arsenal în ianuarie 2012, sub aceeași formulă, tot spre finalul carierei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.