Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scenariu de film: O femeie care și-a ucis tatăl, prinsă după 10 ani în timp ce se uita la o emisiune despre cazul ei / Declarația care a dat-o de gol

newshub
lynne martin

O femeie din Noua Zeelandă care și-a ucis tatăl dându-i foc la casă, în urmă cu 10 ani, a fost dată de gol cu ajutorul unor microfoane ascunse în locuința ei. Femeia urmărea o emisiune TV despre cazul tatălui ei, nerezolvat, când a mărturisit crima.

Lynne Martin a fost găsită miercuri vinovată de crimă în Gisborne, Noua Zeelandă, la 10 ani după ce și-a ucis tatăl într-un atac incendiar, notează Sky News.

În timp ce se uita la o emisiune TV despre cazul tatălui ei, nerezolvat, povestea cu soțul ei despre tatăl ei, spunând: "Pot să mă pună acolo, dar asta nu dovedește că m-am dus la Whatatutu - locuința tatălui ei -, nu dovedește că am dat foc la casă".

Conversațiile se numără printre cele 22.000 de înregistrări făcute cu microfoane ascunse.

Mai mult, o polițistă a petrecut 157 de zile pentru a stabili implicarea femeii în incendiu, potrivit Stuff.

Folosindu-se de numele Millie Tait, polițista s-a împrietenit cu Martin și i-a spus că fostul ei prieten o șantaja pentru că avea un jurnal în care mărturisea un accident cu fugă de la locul faptei. Atunci, Martin i-a spus să "dea foc casei" pentru a distruge dovezile, spunându-i că "incendierea este cel mai ușor lucru din lume și foarte greu de dovedit".

Lynne Martin i-a sugerat „prietenei” să pună o oală cu ulei pe aragaz, să nu-i ia telefonul mobil și să nu lase amprente.

Instrucțiunile privind aprinderea focului au determinat poliția să însărcineze un expert în incendii să testeze dacă incendiul din casa tatălui ar fi putut fi declanșat prin această metodă, a relatat New Zealand Herald. Rezultatele au arătat că era probabil.

Deși Martin a negat că a fost în apropierea casei tatălui ei în noaptea morții acestuia, înregistrările turnurilor de telefonie au arătat că a fost în zonă timp de aproximativ două ore.

Acuzarea a susținut că Martin și-a ucis tatăl pentru că dorea moștenirea de 150.000 de dolari pe care urma să o primească la moartea lui.

Martin a fost plasată în arest preventiv până la pronunțarea sentinței.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.