Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scenariu EXPLOZIV: Liviu Dragnea își sacrifică premierul

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Liviu Dragnea

„Liderul suprem Liviu Dragnea, fostul baron local de la Teleorman, este gata să-și sacrifice premierul decât să-și piardă puterea din partid”, susține Dan Vasile Mihale într-un editorial publicat pe realitatea.net. Reacția acestuia vine după ce actualul premier a fost surprins în compania unor persoane cu un trecut încâlcit. Dan Vasile Mihale afirmă că „în spatele acestui film se află strategii lui Liviu Dragnea”.

„La doar câteva zile după ce în spațiul public s-a vehiculat scenariul că premierul Grindeanu ar merge pe un drum paralel cu cel al lui Dragnea și s-a devoalat faptul că Grindeanu a luat singur decizia de abroga celebra OUG 13, apare un filmuleț care îl compromite pe Sorin Grindeanu.

Cine se află în spatele acestui film? Mulți ar fi tentați să creadă că sunt neobosiții paparazii ai tabloidelor. Nimic mai fals: în spatele acestui film se află strategii lui Liviu Dragnea. Speriat de ideea că ar putea să-și piardă influența în partid din cauza ,,grupului Transilvania", liderul PSD a scos la înaintare artileria grea.

Ciocnire în conducerea Parlamentului: Dragnea îi pune piedică lui Tăriceanu în războiul cu Iohannis

Filmul, cât se poate de real, surpinde un premier debusolat care nu știe să își aleagă anturajul. Mai surprinde însă și un personaj destul de controversat, condamnat penal cu suspendare, pe numele său Petrică Hogea, care se insinuează, cu totul întâmplător, pe lângă mai toți baronii PSD. Petrică Hogea a apărut, ultima oară, tot ,,întâmplător'', într-un film care avea un obiectiv similar: compromiterea fostului ministru al Finanțelor, Orlando Teodorovici.

În ceea ce privește al treilea personaj, Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, nu se pot spune prea multe. Poate doar că și acesta a fost prin 2014 victima unui film compromițător. Baronul PSD de Neamț a devenit, fără voie, vedetă națională într-un film XXX, care nu s-a demonstrat niciodată dacă este autentic sau nu.

Dacă în filmul amintit nu ar fi apărut Petrică Hogea, ar fi fost doar o cină între premierul PSD și un baron PSD cu destulă influență în partid. Deci, scenariul vehiculat în piață este plauzibil. Grindeanu își caută aliați în partid pentru a urma o cale paralelă cu aceea a lui Dragnea. În acest sens sunt destul de elocvente și declarațiile liderului PSD Iași, Mihai Chirica, care vorbește clar despre o ruptură în PSD și nevoia de schimbare.”, opinează Dan Vasile Mihale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.