Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scenariu: Iohannis, în spatele campaniei de discreditare a lui Băsescu

Parchetul General a redeschis mai multe dosare pe numele lui Traian Băsescu, dar şi un dosar în care sunt investigaţi judecătorii Curţii Constituţionale care au emis erata ce a stabilit soarta referendumului din 2012. Toate aceste mişcări sunt puse de unii analişti în seama lui Victor Ponta, care l-ar influenţa pe procurorul general Tiberiu Niţu. Niţu nu acţionează însă la comanda premierului, susţine jurnalistul Ion Cristoiu, ci la comanda "Structurilor" care să-l impresioneze pe Iohannis.

"La începutul lui mai 2015, Parchetul General condus de Tiberiu Nițu a răspuns comenzii lui Victor Ponta din 9 august 2014. A deschis un Dosar penal judecătorilor CCR care n-au făcut jocurile puciștilor. Ce se urmărește prin asta? Rescrierea penală a Istoriei. După campania de prezentare a lui Traian Băsescu drept un mafiot dublat de un dictator, trebuia să vină și campania de spulberare a celor 10 ani de mandat.

Din punct de vedere legal, Regizorii diversiunii știu că nu se poate face nimic. Nici nu-i interesează asta. Pe ei, pe Regizori, îi interesează ca Traian Băsescu să se contureze ca un președinte atît de rău, atît de ticălos, încît Rața mecanică de la Cotroceni să treacă drept zeița Atena prin comparație.

Ca și în cazul redeschiderii Dosarelor cetățeanului Traian Băsescu, nu Victor Ponta stă în spatele campaniei. În spatele campaniei de compromitere a lui Traian Băsescu ca președinte ilegitim din 2012 stau Structurile, ai căror ștabi vor să arate noului Stăpîn că-i sunt devotați pe deplin.

Tiberiu Nițu n-are nici un interes să slugărescă pe Victor Ponta. În 2016, Tiberiu Nițu va voi un nou mandat de procuror general. Pînă în primăvara lui 2016, Victor Pont poate fi o amintire politică. Klaus Iohannis va fi însă președinte. Și fără aprobarea lui Klaus Iohannis, Tiberiu Nițu nu-și reînnoiește în veci mandatul.

Mă înșel în privința celui care stă în spatele Afacerii numite Dosarul Referendumului?", scrie Ion Cristoiu pe blog.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.