Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scenariu NEGRU pentru PNL: O parte din liberali se îndreaptă spre Liviu Dragnea

Inquam Photos / Octav Ganea
Liviu Dragnea

Realizatorul Realitatea TV Octavian Hoandră a afirmat că este de părere că lucrurile s-au pototlit deloc, în ipocrizia care caracterizează poporul român existând şi acest îndemn la calm. "Nu cred încă din timpul lui Traian Băsescu care se dovedeşte încă o dată că este răul suprem pe care România post-decembristă l-a avut", a spus acesta.

"Ideea este că partidele par retrase în tranşee, toţi vorbesc în vârful buzelor despre înţelepciune...UDMR-ul, ca de obicei, doreşte să fie conectat la resurse, şi atunci începe să dea semnale către PSD, iar acum şi către Klaus Iohannis pentru că le este frică de DNA şi ar vrea să scape de DNA printr-o poziţie umilă în faţa preşedintelui", a explicat Octavian Hoandră.

Citește și: Cristoiu ÎNDEAMNĂ: 'Dacă Iohannis îl respinge și pe Grindeanu, PSD și ALDE trebuie să-l SUSPENDE'

Conform acestuia, Kelemen Hunor a făcut declaraţiile privind necesitatea unei noi propuneri din partea PSD, însă în gând avea cum să rupă Transilvania şi să îşi bată joc de însemnele statului român şi de suveranitatea statului român şi cum să rămâne oamenii lor conectaţi la resurse şi să nu fie arestaţi de DNA. "Aceasta este traducerea liberă a ceea ce a spus Kelemen Hunor", a completat realizatorul emisiunii Realitatea Românească.

"Eu cred că este important să ne amintim că totuşi se fac jocuri şi că lucrurile pe care le-au spus politicienii sunt un fel de aer, de boare lină, dar în spate se întâmplă diverse lucruri. Vă aduc aminte de Vasile Blaga care nu a vorbit de mult şi când a vorbit acum a adus în discuţie faptul că domnul Iohannis va trebui să o numească pe doamna Sevil Shhaideh. Asta înseamnă că o parte din actualul PNL se îndreaptă spre Liviu Dragnea. Sunt nişte mişcări la care trebuie să fim atenţi. Problema este că politicienii care acum fac declaraţii mint şi îşi fac doar planuri. Nu cred că putem vorbi despre corectitudine politică.", a detaliat Octavian Hoandră.

"Să nu uităm că un om inteligent a spus că vorbele sunt date omului pentru a ascunde gândurile. Spun, prin urmare, să mai aşteptăm şi vă sfătuiesc să urmăriţi cu toţii o ediţie specială Realitatea TV, de la ora 21:00, unde voi învita analişti de prestigiu pentru a decripta tot ce se întâmplă acum", a încheiat realizatorul emisiunii Realitatea Românească.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.