Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scenariu ȘOCANT în cazul morţii fiului ofiţerului SRI: Ipotezele polițiștilor

renasterea.ro
politisti

Cazul fiului ofițerului SRI Gheorghe Șerban, găsit mort în holul apartamentului său din Iaşi având un cuţit înfipt în spate, se complică. După ce au audiat aproximativ 400 de persoane, anchetatorii nu au o pistă sigură. Anchetatorii iau în calcul varianta unui accident stupid în cazul acesta. Astfel, surse din rândul anchetatorilor spun că nu exclud ca tânărul să fi murit după ce ar fi aruncat cuţitul în perete, iar acesta i-ar fi ricoşat apoi în spate.

Aceleaşi surse afirmă că este posibil ca tânărul să fi aruncat cuţitul în peretele din hol, existând urme în acest sens, iar apoi obiectul ascuţit să-i fi ricoşat în spate. Ulterior, tânărul ar fi căzut, iar la impactul cu podeaua cuţitul s-a fi înfipt adânc în corpul victimei. Procurorii îşi susţin teoria după ce au descoperit că la începutul lunii octombrie tânărul ar fi cumpărat cuţitul respectiv dintr-un magazin specializat. Totuşi, anchetatorii nu exclud nici varianta unei crime, investigaţiile în acest caz fiind în desfăşurare.

Citește și: DEZASTRU!!! Ne-au vandut pana in 2023!

Potrivit unui comunicat transmis, luni, de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi, cuţitul cu care a fost înjunghiat tânărul de 18 ani în urmă cu o lună în holul apartamentului său, fusese cumpărat chiar de către el, la începutul lunii octombrie.

"A fost stabilită provenienţa celor două obiecte tăietor-înţepătoare găsite în locuinţă - un cuţit tip fluture (cu privire la care s-a stabilit că a fost dobândit de victimă cu doi ani în urmă) şi cuţitul extras din corpul victimei (bun achiziţionat de victimă dintr-un magazin specializat din Iaşi la data de 01.10.2016). A fost finalizat raportul de necropsie prin care s-a stabilit că moartea a fost violentă şi s-a datorat leziunilor produse de cuţitul găsit în corpul victimei, iar analizele toxicologice au infirmat prezenţa unor substanţe precum alcoolul etilic, droguri sau medicamente”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Citește și: STUDIU despre creier: Dormim și când suntem treji

Procurorii susţin că au mai multe versiuni cu care lucrează, iar "cea mai solidă ipoteză de lucru care este conturată în acest moment al cercetărilor aşteaptă să fie validată de coroborarea probelor ştiinţifice aflate încă în lucru”.

Tânărul ieşean, elev la Liceul de Informatică, fiul unui ofiţer SRI, a fost găsit mort în seara de 11 noiembrie, în propriul apartament, cu un cuţit înfipt în spate, poliţiştii declanşând cercetări pentru prinderea posibilului autor ai crimei. Sabin Şerban, elev în clasa a XII-a la Liceul de Informatică din Iaşi, a fost găsit mort chiar de către tatăl său, care lucrează în cadrul SRI Iaşi, băiatul având un cuţit înfipt în spate, anunță Observator.tv.

Citește și: DEPRESIA afectează tot mai mult adolescenții, în special FETELE / STUDIU

Crima s-a petrecut în holul apartamentului din zona Alexandru cel Bun, unde tânărul locuia împreună cu părinţii săi. Tatăl adolescentului a sunat imediat la numărul de urgenţe 112, însă medicii echipajului SMURD sosit la faţa locului nu au mai putut face nimic, băiatul fiind deja mort. Vecinii au declarat că au auzit zgomote pe casa scării, însă au spus că au crezut că este vorba despre nişte copii care se joacă în holul imobilului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.