Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scenariu TERIBIL în cazul morții artistei Anca Pop: Nu este exclusă SINUCIDEREA. Ce a postat pe rețelele de socializare înainte de deces

anca pop-facebook.com
anca pop poza normala

Artista Anca Pop a murit, luni seară, după ce a ajuns cu maşina în Dunăre. Din primele informaţii se pare că aceasta ar fi pierdut controlul volanului şi ar fi plonjat în apă. Au apărut, însă, şi noi informaţii în acest sens, iar prietenii virtuali, dar şi autorităţile iau în calcul şi varianta sinuciderii, informează spynews.ro.

Nu s-a dovedit nimic până în acest moment, o întreagă anchetă fiind în desfăşurare, însă oamenii legii nu pot exlude varianta sinuciderii. La fel gândesc şi unii dintre prietenii virtuali, care au lăsat mesaje pe pagina sa de Facebook. "Fata asta nu era creştină, credea în zei păgâni din Asia. Eu i-am zis să se întoarcă la Hristos, că într-o zi se va sinucide şi a râs de mine, poftim acum, dar păcat era fată tânără şi cred că avea un suflet bun totuşi", a scris o prietenă virtuală.

Citește și: Accident mortal - NEBUNIE TOTALĂ. I-a îngrozit pe toți - Anca Pop, găsită fără viață în Dunăre (VIDEO)

De asemenea, o coincidenţă mare are legătură şi cu ultima fotografie postată de Anca Pop pe Instagram. Liniştită, stând cu spatele şi privind apa, Anca Pop a scris doar: "Dunărea".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.