Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scenariul care dă peste cap toate calculele lui Dragnea. Previziuni SUMBRE pentru liderul PSD

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Liviu Dragnea

În plin conflict, soarta nu pare să-i surâdă lui Liviu Dragnea. Cel puţin asta crede jurnalistul Radu Tudor. Analist şi realizator TV, acesta trage un semnal de alarmă cu privire la situaţia în care se regăsesc social-democraţii şi lansează un scenariu bombă: ca PSD să-și schimbe un al doilea guvern în doar 10 luni, lucru ce ar putea avea consecințe foarte grave pentru România. Radu Tudor susţine însă că există posibilitatea "să existe un moment de revoltă majoră în interoriul PSD", moment în urma căruia Dragnea să piardă sprijinul baronilor.

Citeşte şi: Vârf al PSD, mesaj către Tudose după scandal:'Fă-ţi relaţia cu Dragnea fericită şi nu ne afecta pe toţi'

"A fost o tensiune care a culminat cu ieșirea premierului care a recunoscut că nu are o relație bună cu liderul PSD, că acesta încearca să domine sub toate formele Palatul Victoria, să controleze numirile si deciziile. Au avut un conflict pe ceea ce am subliniat acum o săptămână și se dovedește a fi real: dorința premierului Tudose ca cei care au dosare penale să plece din Cabinet, lucru cu care Liviu Dragnea nu a fost de acord. Asta se pare că a fost bomboana pe coliva relației dintre cei doi. In mod evident lucrurile nu mai pot continua așa, dar pe de altă parte dacă PSD se confruntă cu a doua cădere de Guvern există riscul să luăm în calcul și scenarii mult mai serioase și mult mai dramatice pentru România. (…) Se știa de dorința premierului de plecare. Se știa despre conflictul cu Dragnea. De data aceasta, liderii îl roagă pe premier să nu plece. Există ipoteza ca faimoșii baroni PSD să nu-l mai sprijine pe Liviu Dragnea, ci pe Mihai Tudose și să existe un presupus moment de revoltă majoră în interoriul PSD, pentru felul în care e condus, pentru atitudinea partidului față de Guvern. E absolut halucianant să câștigi cu 46% alegerile și să ai două căderi de Guvern în 10 luni. E halucinant. Probabil că ei (nr. baronii) zic că e mai bine să se facă o schimbare la partid", a declarat Radu Tudor, la Antena 3.

Citeşte şi: Decapitări în teritoriu! Şefii de la Drumuri din Timişoara şi Orşova, DEMIŞI la solicitarea ministrului Cuc .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.