Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scenariul ieșirii PSD din grupul socialist prinde contur: Dragnea alimentează speculațiile despre aderarea la gruparea suveraniștilor

rotite plan strategie

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat marți, la Adevărul Live, despre polul naționalist european pe care vor să-l coaguleze Marine Le Pen (Franța) și Matteo Salvini (Italia) după alegerile europarlamentare, că nu știe dacă acesta este periculos sau nu și a evitat să spună clar dacă PSD ar putea să adere la noul grup.

Întrebat cât de periculos i se pare acest grup și dacă PSD s-ar putea îndrepta spre acest grup dacă se strică relația cu socialiștii, Dragnea a zis:

„Explicati-mi ce intelegei prin pericol si pentru cine? Eu l-am citit mai mult ca un curent national”.

La remarca jurnalistului că unii spun că această construcție politică europeană este populistă și iliberală, Dragnea a răspuns:

„Da, fiecare cum ii convine. Nu am studiat mult. Din ce-am vazut acolo, e un grup de partide care sustin mai mult sa creasca rolul tarilor in competitie cu rolul institutiilor eurpoene. Nu stiu cat de periculos e sau nu, nu imi permit eu sa spun eu ca acel curent e corect, acel curent e periculos. Nu imi permit”.

Liderul PSD a spus că nici social-democrații de la București și nici cei europeni nu vor să se despartă, dar a acuzat anumite episoade din campania electorală.

„Nu vrem sa iesim din grupul socialist, nici ei nu vor, dar in campanie unii oameni se gandesc ei ca daca fac anumite gesturi ii ajuta electoral” a precizat Dragnea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.