Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANALIZA lui Robert Negoiță: Guvern PNL în aprilie

sondaj

Vicepresedintele PSD Robert Negoita se teme ca social-democratii sa nu aiba soarta PDL-ului. Potrivit analizei sale, PSD "nu poate rezista pana in 2016" si are sanse sa fie dat afara de la guvernare "nu mai tarziu de martie-aprilie".

"Eu cred cu tarie ca, din nefericire, asta e analiza mea, PSD nu poate rezista la guvernare pana in 2016. Se vor forma in Parlament alte majoritati, vom vedea multe schimbari in care, cred eu, PSD-ul nu are decat doua variante. Unu: sa iasa de la guvernare acum, cu fruntea sus, cu demnitate. Doi: sa iasa de la guvernare intr-un moment complicat pentru PSD. E normal sa anticipam anumite lucruri. Daca treci pe culoarea rosie a semaforului, ce poti sa te astepti, sa te loveasca o masina, da? In viata in general dar mai ales in politica trebuie sa anticipezi foarte bine ce s-ar putea intampla (…) Doamne-ajuta ca ce-am spus eu mai devreme, si anume ca PSD sa fie dat afara de la guvernare, si asta nu mai tarziu de martie-aprilie anul viitor, sa nu se adevereasca, si eu ma rog pentru chestiunea asta pentru ca ar fi un scenariu foarte de nedorit nu doar pentru PSD", a declarat, luni seara, la TVR 2, vicepresedintele PSD.

Robert Negoita a precizat ca se teme ca PSD sa nu pateasca ca PDL.

"Nu a fost o infrangere  simpla, pur si simplu au fost peste 1 milion de voturi in avans, au iesit niste oameni in strada, au cerut niste lucruri, ori cred ca politicienii trebuie sa inteleaga nu ei sunt sefii, ci poporul e seful politicienilor. Atunci cand poporul iti cere un lucru, n-ai decat sa-l asculti. Cine face altfel greseste. Si avem experienta PDL-ului din 2012, caruia i se cerea de catre popor in strada sa plece si ei continuau sa nu renunte la guvernare, sa tineau de scaune. Noi PSD nu meritam soarta PDL-ului, nu de altceva, dar chiar am avut o guvernare buna", a mai declarat acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.