Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene amuzante la o nuntă din Buzău! O invitată s-a îmbătat și a furat mașina lăutarilor

news.ro
masina politie

Scene amuzante la o nuntă din Buzău! O invitată s-a îmbătat și a furat mașina lăutarilor

O tânără din Prahova a avut parte de peripeții, atunci când a ajuns la Buzău, pentru a participa la o nuntă. Totul a fost frumos, până evenimentul s-a terminat, însă după aceea, până și polițiștii au rămas surprinși.

O tânără din Prahova, sosită la Buzău pentru o nuntă, nu va uita prea curând evenimentul la care a participat. Sau, mai bine spus, ceea ce s-a întâmplat după, pentru că la finalul unei nopți de distracție a ajuns direct în fața polițiștilor.

O prahoveanca de 29 de ani a fost invitată la o nuntă organizată la Buzău, în weekend. Spre dimineață, când petrecerea s-a terminat, tânăra ar fi căutat o mașină care să o ducă la hotelul unde era cazată.

Tânăra ar fi rugat pe cineva să îi cheme un taxi, însă nu ar mai fi mai avut răbdare să aștepte.

Apoi, aceasta a observat o dubiță lăsată de lăutarii ce urmau să plece, în fața restaurantului, cu motorul pornit, moment în care s-a gândit la o soluție pentru a ajunge mai repede la hotelul la care era cazată.

Tânăra din Prahova s-a urcat la volan și a plecat spre hotel. Cum însă era sub influența alcoolului, nu a reușit să mențină direcția și a lovit dubița pe traseu.

A ajuns la hotel și a lăsat mașina în parcare

În cele din urmă, femeia a ajuns la hotel, a lăsat mașina în parcare și a urcat în cameră, acolo unde a fost găsită de polițiști, chemați în ajutor de lăutarii care nu și-au mai găsit mașina, potrivit SansaNews.ro, anunță romaniatv.net.

„Din cercetările efectuate de către poliţişti s-a stabilit că, în ziua de 14 ianuarie a.c., membrul unei formații muzicale a lăsat un autovehicul pornit și neasigurat în fața unui restaurant.

Bănuita ar fi profitat de neglijența acestuia, ar fi sustras autovehiculul, pe care l-ar fi condus până la o unitate hotelieră, pe traseul parcurs fiind implicată şi într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

În urma investigațiilor, polițiștii au identificat-o și depistat-o pe tânără. Întrucat emana halenă alcoolica, a fost testată cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Prahoveanca a fost condusă la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”.

Femeia de 29 de ani s-a ales cu dosar penal pentru furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.