Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCENE APOCALIPTICE! Ploile au făcut RAVAGII: Zeci persoane sunt evacuate, multe locuințe, mașini și garaje au fost luate de viitură

Mai multe locuințe, garaje și autoturisme au fost luate, vineri, de viitură, în comuna Lapoș, din Prahova, iar 30 de persoane au fost evacuate. Pompierii, chemați în ajutor, nu pot ajunge din cauza drumului blocat, astfel încât au plecat pe o rută ocolitoare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că în satul Lăpoșel din comuna Lapoș s-a produs o viitură puternică, fiind afectat și drumul de acces.

Citește și: Atacat în emisiunea lui Mihai Gâdea, liderul USR-PLUS contractat de Liviu Dragnea anunță: Nu vom mai accepta

„Drumul este blocat și echipajele noastre nu pot ajunge, în consecință o vor lua pe la Urlați. Din primele informații, au fost luate de apă 7 locuințe, garaje și autoturisme. 30 de persoane au foat evacuate”, a declarat Vasiloae.

Reprezentanții Poliției Prahova au precizat, la rândul lor, că DC 235, care trece prin satul Lăpoșel, este închis momentan circulației, din cauza unei viituri.

Din cauza precipitațiilor abundente sunt afectate și alte drumuri din județ. Pe DJ 102R, în zona Mizil, pe o distanță de aproximativ 2-3 km este apă pe carosabil și se circulă îngreunat. La fel se circulă și pe DN1 B, în zona Albești-Valea Călugărească, unde sunt aluviuni pe carosabil.

ISU Prahova a transmis un mesaj de avertizare a populației, vineri, prin care erau anunțate averse, grindină de mici și posibil medii dimensiuni, vijelii și frecvente descarcări electrice. Avertizarea a fost valabilă până la ora 15.00 pentru localitățile Sângeru, Posesti, Centura, Gura Vadului, Apostolache, Carbunesti, Chiojdeanca, Lapos, Calugareni, Salcia, Tătaru si Jugureni.

inundatii

 

drum-national-7-viitura-1_77a4e.jpg

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.