Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene ca-n filmele de acțiune într-o comună din Teleorman: Bărbat, împușcat de vecinul său

pistol arma

Un tânăr de 31 de ani este cercetat de polițiștii din Teleorman pentru lovire și deținerea și utilizarea unei arme neletale, după ce a tras cu un pistol cu aer comprimat în curtea unui vecin, rănind un bărbat de 39 de ani, scrie Mediafax.

Potrivit IPJ Teleorman, incidentul a avut loc joi în comuna Conțești. Oamenii legii au fost sesizați la 112 de un bărbat care a spus că vecinul său a tras cu o armă în el.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că bărbatul, în vârstă de 31 de ani, a folosit în mod ilegal o armă neletală cu aer comprimat, pe care o deținea fără drept, și și-a rănit vecinul în vârstă de 39 de ani, aflat în curte.

La sosirea polițiștilor, tânărul de 31 de ani a devenit violent, motiv pentru care a fost încătușat, a mai anunțat IPJ Teleorman.

Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar arma a fost ridicată pentru cercetări.

Polițiștii au întocmit în acest caz un dosar penal pentru deținerea fără drept și uz de armă neletală, precum și pentru lovire.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.