Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene ciudate în Baia Mare: O adolescentă aproape dezbrăcată, cu mâinile murdare de sânge, se plimba dezorientată pe stradă

F. P.
ebihoreanul.ro
politia

Scene halucinante în această după-amiază pe strada Vasile Alecsandri din municipiul Baia Mare. O fată aproape dezbrăcată și cu sânge pe mâini a fost văzută de mai mulți oameni mergând dezorientată pe trotuar, transmite Antena 3.

Oamenii au întrebat-o ce s-a întâmplat, iar fata le-ar fi spus că a fost urmărită și nu știe cum a ajuns în acel loc.

Martori iau sunat la 112 și au cerut ajutor. Un echipaj al Serviciului de Ambulanță și trei echipaje ale Poliției Municipiului Baia Mare au sosit imediat la fața locului.

Polițiștii au încercat să discute cu tânăra, la fel și cadrele medicale. Nu prea au avut cu cine pentru că aceasta ar fi fost sub influența substanțelor halucinogene.

Totuși, au aflat că nimeni nu a urmărit-o iar rănile și le-a provocat singură. Totodată polițiștii au identificat-o pe tânără. Aceasta are 18 ani și ar locui în zona Craica.

Rănile de automutilare au fost superficiale și nu au necesitat tratament de specialitate. Medicii de pe ambulanță au vrut să o ducă totuși la spital, însă fata a refuzat categoric astfel că a ajuns la sediul Poliției pentru audieri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.