Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene COMICE la un flagrant DGA: Ce au vrut să facă doi inspectori ISCTR cu banii pe care îi primeau ȘPAGĂ

dga

Scene comice la un flagrant al DGA, unde din disperare, doi angajați ISCTR au încercat să scape de banii pe care îi primiseră șpagă. Doi angajați ai Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR) au fost prinși în flagrant când luau mită 2.400 de lei de la administratorul unei firme. Flagrantul a fost organizat în urma unui apel la Linia anticorupție, conform Mediafax.

Citește și: ALERTĂ METEO emisă de ANM: Cod galben de PLOI în aproape jumătate de țară

Potrivit unui comunicat al Direcției Generale Anticorupție, polițiștii din Capitală i-au prins în flagrant, miercuri, pe cei doi funcționari, imediat după ce au primit suma de 2.400 lei, de la administratorul unei societăți comerciale. Banii le-au fost dați pentru a nu aplica măsurile legale asupra unui șofer din cadrul firmei pe care acesta o administrează, ca urmare a constatării unor abateri la legea transporturilor rutiere.

Situația a fost sesizată de administratorul firmei, printr-un apel telefonic la linia Call Center anticorupție a DGA - 0800.806.806, care a spus că angajații ISCTR au pretins o sumă de bani în procent de 10% din cuantumul amenzii de 24.000 de lei, care trebuia aplicată conducătorului auto, după ce au constatat că autoutilitara pe care acesta o conducea avea anvelope uzate și îi lipsea o lampă de semnalizare.

Potrivit unor informații neoficiale, cei doi angajați ai ISCTR efectuau controale pe raza centurii de nord a Capitalei, iar flagrantul s-a petrecut pe Șoseaua Chitilei, la intrarea în București, lângă mașina acestora. La momentul intervenției, cei doi au încercat să scape de bani aruncându-i pe geamul mașinii, conform acelorași surse.

Funcționarii au fost reținuți pentru 24 de ore și vor fi prezentați joi Tribunalului Ilfov cu propunere de arestare preventivă. Aceștia sunt acuzați de luare de mită.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.