Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Scene de coșmar în Spania: un șofer a intrat cu mașina în două terase pline de clienți; cel puțin o persoană a murit

captură video
spania, atac, mașină

O persoană a murit și cel puțin patru oameni au fost răniți după ce o mașina a intrat în două terase din Gibraleón, Spania.

O persoană a murit și alte cel puțin patru au fost rănite, deși această cifră ar putea crește în următoarele ore, în această duminică, după ce un șofer a trecut peste mai multe persoane pe două terase din orașul Gibraleón (Huelva), după cum a raportat 112, informează publicația spaniolă europapress.es.

În plus, Garda Civilă a confirmat că l-a arestat și adus în fața justiției pe autorul evenimentului. În jurul orei 16:30, telefonul de urgență 112 a primit primul dintre mai multe apeluri de ajutor prin care se solicita asistență medicală de urgență pentru mai multe persoane care au fost rănite după ce au fost conduse de un turist care fugise pe terasa unui bar situat pe Avenida de Andaluzia.

La locul evenimentului s-au deplasat cei din Centrul de Urgență Sanitară, care au mobilizat un elicopter, Garda Civilă și Poliția Locală. Serviciile de sănătate au confirmat că o persoană a murit în acest caz, iar alte patru au fost rănite, trei dintre ele au fost evacuate de către serviciile de sănătate.

Garda Civilă a început o percheziție la presupusul autor care a fost identificat de mai mulți martori și a fost deschisă o anchetă pentru a clarifica ce s-a întâmplat. În cele din urmă, în jurul orei 19:45, Garda Civilă a confirmat că a fost arestat și adus în fața justiției.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.