Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene de groază în București: Un om a căzut pe șinele metroului în timp ce trenul intra în stație/ UPDATE

Antena 3 CNN
metrou Bucuresti

O persoană a căzut, marți, pe calea de rulare a metroului în timp ce trenul intra în stație. Incidentul a avut loc în Sectorul 3, iar victima a fost preluată în stare conștientă și transportată la spital.

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Brigada de Poliție pentru Transportul Public a fost sesizată, telefonic, de către Dispeceratul Metrorex și, ulterior, prin apel 112, cu privire la faptul că, într-o staţie de metrou, din Sectorul 3, o persoană a căzut pe calea de rulare a metroului, în timp ce acesta intra în stație. Polițiștii, precum și echipajele de prim-ajutor, sosite la fața locului, au intervenit și au extras persoana din calea de rulare.Victima era conștientă și a fost transportată la o unitate medicală, pentru îngrijiri de specialitate.

Cercetările sunt continuate de Brigada de Politie pentru Transportul Public - Serviciul Poliției Metrou, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul.

UPDATE: Incidentul s-a petrecut în stația Unirii. Din primele verificari s a stabilit ca femeia nu a fost împinsă, bruscată sau lovită anterior căderii. Totodaăa, mecanicul trenului care intra in stație la momentul evenimentului a fost identificat și testat alcooltest, rezultatul fiind negativ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.