Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene de groază în Deva - Un tânăr drogat a încercat să smulgă un copil de doi ani din brațele mamei

autoinsurancedeal.org
politia

Un tânăr în vârstă de 29 de ani este cercetat de poliţişti după ce marţi, într-o piaţă din Deva, a încercat să smulgă un copil de doi ani şi jumătate din braţele mamei sale, agresorul, despre care se bănuieşte că ar fi fost sub influenţa alcoolului sau a drogurilor, declarând ulterior că a făcut acest gest deoarece i s-a părut că minorul ar fi fost al lui.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, incidentul a avut loc în Piaţa Arras, situată într-o zonă relativ centrală a municipiului Deva, locul fiind amenajat sub forma unui părculeţ, frecventat des de localnici şi copii.

"Minorul nu a suferit vătămări corporale, iar tânărul a fost reţinut de trecători până la sosirea poliţiştilor, care s-au deplasat, în cel mai scurt timp, la locul faptei. La faţa locului a intervenit un echipaj din cadrul Biroului Ordine Publică Deva, care l-a imobilizat pe tânăr şi l-a condus la o unitate medicală în vederea evaluării psihiatrice", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu, potrivit Agerpres.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de loviri sau alte violenţe şi continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor în care s-a comis fapta şi pentru luarea măsurilor legale care se impun.

Tânărul urmează să fie internat la Spitalul de Psihiatrie din localitatea Zam.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.