Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene de groază - Un șofer mort de drogat a lovit mai multe mașini, în Timișoara. Fugea de polițiștii care până la urmă l-au prins

axanews.ro
amenzi amenda politia

Poliția din Timișoara e intr-o formă de zile mari! După ce în urmă cu câteva zile agenții au prins un medic care se pregătea să facă sex cu un minor, astăzi, oamenii legii au mirosit un alt bărbat cu probleme. Un conducător auto a fost somat să oprească, însă nu s-a conformat. A fugit de poliție și a izbit mai multe mașini parcate în zona centrală a orașului. Când l-au testat, oamenii legii au constatat că era mort de drogat.

Astăzi, 1 februarie a.c., polițiștii Biroului Rutier Timişoara aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe starda Gheorghe Lazăr din municipiu, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, dar conducătorul auto nu s-a conformat, continuându-și deplasarea.

Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, pe timpul deplasării autoturismul intrând în coliziune cu mai multe autoturisme parcate, polițiștii reușind imobilizarea acestuia pe Calea Circumvalațiuni.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date a reieșit că bărbatul de 38 ani nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

De asemenea, a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv la cocaină, amfetamină și metamfetamină.

S-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive și conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.