Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene de groază în Ucraina: cadavrele carbonizate ale mai multor militari ruşi, vizibile în interiorul unor tancuri distruse la Dmîtrivka

The Guardian
tancuri distruse Kiev Ucraina

Cadavrele carbonizate ale mai multor militari ruşi puteau fi observate, sâmbătă, în interiorul tancurilor distruse de armata ucraineană şi care încă se află pe drumul care leagă oraşul Irpin de localitatea Dmîtrivka, relatează trimisul special al Agerpres, Cristian Lupașcu.

Maşinile militare ruseşti, care se îndreptau către Irpin, au fost atacate cu drone Bayraktar. Exploziile au fost puternice, ele soldându-se cu moartea soldaţilor care erau în interior.

"În tancuri se afla şi muniţie, care a explodat din interior. Imediat după acest atac, militarii ruşi s-au retras şi nu au mai reuşit să scoată cadavrele din tancuri", a declarat, pentru AGERPRES, Aleksander, unul dintre localnicii din zonă.

De asemenea, ucrainenii susţin că, în drumul lor, tancurile forţelor ruse au atacat numeroase obiective civile şi comerciale, dar şi maşinile pe care le întâlneau. În multe cazuri, vehiculele militare au trecut efectiv peste autoturisme, provocând numeroşi morţi în rândul civililor.

În jur de 15 tancuri puteau fi observate sâmbătă pe drumul care asigură legătura dintre Dmîtrivka şi Irpin, iar unele dintre ele au rămas pe partea carosabilă, blocând un sens de circulaţie.

Imaginea războiului este cutremurătoare, ea atrăgând atenţia a sute de şoferi care opresc zilnic să fotografieze tancurile distruse ale armatei ruse.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.