Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene de groază la un liceu de fițe din Capitală: elevă căutată de mai mulți atacatori cu topoare în mână; tinerii au dispărut la venirea Poliției

jurnal.md
topor

Incident grav în fața liceului Jean Monnet din cartierul Primăverii. Un grup de 10-15 persoane având în posesie mai multe obiecte contondente s-au strâns în fața unității de învățământ pentru a aștepta o fată. Speriați, paznicii au anunțat autoritățile, care au venit imediat a fața locului pentru a preveni pericolul.

Grupul de tineri ar fi avut asupra lor un topor și mai multe obiecte contondente, ceea ce a stârnit panica paznicilor unității de învățământ. Potrivit autorităților, tinerii așteptau o elevă a liceului Jean Monnet. Poliția susține că tinerii au dispărut din zonă când a ajuns un echipaj.

„Cu privire la informațiile apărute în spațiul public, în urma unei scrisori transmise de către un bărbat, părinte al unui elev ce studiază într-o unitate de învățământ din sectorul 1, facem următoarea precizare: În data de 21 februarie 2022, un agent de pază ce acționează în zona unei unități de învățământ, a sesizat telefonic un polițist din cadrul Secției 1 Poliție cu privire la faptul că în fața clădirii se află mai mulți tineri, care ar fi afirmat că așteaptă o tânără, elevă.

La adresă s-a deplasat echipaj al subunității de poliție, însă tinerii nu se mai aflau în zonă. Ca măsură preventivă, polițiștii au efectuat mai multe verificări. Unitatea școlară este inclusă în itinerarul de patrulare al sectiei de poliție.

Agentul de pază nu a menționat ca vreunul dintre tineri ar avea asupra sa obiecte periculoase. De asemenea, nimeni din conducerea, unității de învățământ nu a sesizat vreun eveniment sau vreo distrugere”, au transmis reprezentanții Poliției  Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.