Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene de groază: șase bărbați beți s-au bătut cu bâtele la Ciolpani - Au fost săltați de poliție

politia nu treceti

Un incident violent în urma căruia un bărbat de 40 de ani a ajuns la spital s-a produs la finele săptămânii trecute, în Ciolpani, județul Ilfov. Mai multe persoane s-au bătut cu bâte, pe fondul unui conflict spontan și al consumului de alcool. Poliția Ilfov a fost sesizată că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe o stradă din Ciolpani a izbucnit un conflict între mai multe persoane, una dintre acestea având nevoie de ambulanță.

Polițiștii au prins și identificat mai multe persoane și au condus la Poliția Snagov 6 dintre acestea, care ar fi participat efectiv la incident. Din primele verificări a rezultat că cele 6 persoane, pe fondul unui conflict spontan și al consumului de alcool, s-ar fi agresat fizic, reciproc, prin folosirea de obiecte contondente. În altercație a fost rănit un bărbat de 40 de ani, care a fost transportat la un spital din București, cu ambulanța sosită la fața locului, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, precizează Poliție Ilfov.

Surse din anchetă au declarat pentru MEDIAFAX că în bătaie au fost folosite bâte. În urma probatoriului, polițiștii din Snagov au dispus reținerea pentru 24 de ore față de 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 43 ani, iar luni au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, care a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile față de toți cei 4 bărbați. Cercetările continuă pentru încăierare, tulburarea ordinii și liniștii publice și lovirea sau alte violențe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.