Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene de neimaginat la bazin! Instructor de înot de la Dinamo, acuzat că a violat o fetiță de 7 ani

Radu Pop
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam înot

Scene de neimaginat la bazin! Instructor de înot de la Dinamo, acuzat că a violat o fetiță de 7 ani

Un instructor de înot din Capitală este acuzat că a violat o fetiță de 7 ani, miercuri, în incinta unui bazin din cadrul unui club de înot din Sectorul 2. Bărbatul în vârstă de 20 de ani a fost reținut.

Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 6 Poliție, sub supravegherea procurorului specializat în investigarea abuzurilor sexuale comise asupra minorilor, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au reținut un tânăr, în vârstă de 20 de ani, față de care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol.

De fapt, luni, în 13 februarie 2024, în jurul orei 20.30, Secția 6 Poliție a fost sesizată, de o femeie, cu privire la faptul că fiica sa în vârstă de 7 ani ar fi fost victima unei infracțiuni de viol, bănuit de comiterea faptei fiind instructorul de înot.

Evenimentul ar fi avut loc în incinta unui bazin de înot din cadrul unui club, situat în Sectorul 2

Evenimentul ar fi avut loc în incinta unui bazin de înot din cadrul unui club, situat în Sectorul 2. Unele surse vorbesc despre faptul că este vorba despre Clubul Dinamo.

În urma cercetărilor, a fost identificat și depistat un tânăr, în vârstă de 20 de ani, angajat ca instructor în baza unui contract de activitate sportivă în cadrul clubului respectiv. Din cercetări, s-a stabilit că la momentul comiterii faptei, acesta se afla în timpul programului de lucru.

Cel în cauză a fost condus la audieri, iar, în baza probatoriului administrat, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților, cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către Secția 6 Poliție, sub supravegherea procurorului specializat în investigarea abuzurilor sexuale comise asupra minorilor, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, în forma agravată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.