Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene de western în Argeș. Un tânăr a fost împușcat

cotidianul
politia nu treceti

Scene de western în Argeș. Un tânăr a fost împușcat

Un tânăr de 22 de ani a fost împușcat cu un pistol de tip airsoft în piciorul drept de un bărbat de 28 de ani. Polițiștii din Argeș s-au sesizat după ce tânărul a ajuns la spital, anunță Mediafax.

Potrivit IPJ Argeș, polițiștii din Buzoești au fost sesizați de cadrele medicale ale Serviciului de Ambulanță Costești cu privire la faptul că un tânăr de 22 de ani, din Căldăraru, a fost transportat la o unitate medicală cu leziuni prin împușcare, la piciorul drept.

Polițiștii au stabilit că leziunile pe care le prezenta tânărul au fost create de proiectile tip bilă din plastic, fiind create de un cunoscut al victimei, în cursul nopții precedente.

Bărbatul a fost depistat de polițiștii Secției 2 din Pitești, împreună cu polițișii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș și luptătorii Serviciului Acțiuni Speciale Argeș.

Din verificările efectuate, s-a stabilit că, pe fondul consumului de alcool, bărbatul de 28 de ani din Pitești l-ar fi împușcat pe tânărul de 22 de ani, pe fondul unei stări conflictuale spontane, cu un pistol de tip airsoft, armă neletală, ce nu este supusă autorizării.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu privind săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe, până la acest moment nefiind formulată plângere prealabilă.

Totodată, bărbatul de 28 de ani a fost amendat cu 2.000 de lei, iar ca măsură complementară a fost dispusă confiscarea pistolului folosit la săvârșirea faptei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.