Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene desprinse din film în Târgu Neamț - Bătaie în plină stradă cu bâte, topoare și furci. Poliția a tras mai multe focuri de armă / VIDEO

Captura Digi 24
Jandarmi bataie

Câteve zeci de persoane s-au luat la bătaie, joi seară, pe stradă, în oraşul Târgu Neamţ, unde au aruncat cu bâte, topoare şi furci, iar poliţiştii au tras mai multe focuri de armă pentru a reuşi să aplaneze scandalul, la faţa locului fiind necesară şi intervenţia trupelor speciale şi a jandarmilor, informează news.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Dolj, Georgiana Moşu, poliţiştii au fost sesizaţi în jurul orei 21.30 despre izbucnirea unui scandal între două familii de romi, pe strada Radu Teoharie din Târgu Neamţ.

Poliţiştii care au ajuns la faţa locului nu au reuşit să îi convingă să înceteze scandalul, astfel că au tras cinci focuri de armă în plan vertical, fără ca vreo persoană să fie rănită, a precizat reprezentantul Poliţiei Neamţ.

Fondatorul sectei Aum, organizatorul atentatului cu sarin din metroul din Tokyo, a fost executat

La faţa locului au fost solicitate forţe suplimentare, astfel că au ajuns şi lucrători de la Serviciul de intervenţii speciale, precum şi jandarmi, a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

"În acest dosar se fac cercetări pentru tutlburarea liniştii şi ordinii publice şi pentru identificarea celor implicaţi", a adăugat sursa citată.

În imaginile video difuzate de presa locală se poate vedea cum zeci de persoane au ocupat o stradă şi aruncă unii spre ceilalţi cu bâte, cu topoare sau cu pietre. De asemenea, se poate vedea un singur poliţist care intervine şi merge în mijlocul acestora încercând să îi determine să înceteze, apoi trage mai multe focuri de armă. Ulterior, la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de Poliţie, dar o parte dintre cei implicaţi plecaseră.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.