Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene dramatice la aeroportul din Kabul - Mamele își aruncă copiii peste gardul de sârmă ghimpată în speranța că vor fi salvați de soldații americani

Alex Tiffin
kabul copii

Soldații străini care asigură perimetrul la aeroportul din Kabul au fost martorii unor scene de coșmar. Teroarea inspirată de talibani determină mămicile să-și arunce copii peste gardul de sârmă ghimpată în speranța că vor fi salvați de militarii americani și britanici.

Au fost făcute publice noi videoclipuri de pe aeroportul din Kabul care arată femeile care plâng după ajutor dincolo de gardul de sârmă ghimpată și roagă soldații să le lase să intre. În imagini se aud femei care strigă: "Ajutați-ne, vin talibanii!", scrie India Today.

Un superior al armatei britanice a povestit pentru Sky News cât de dramatică a devenit experiența zilnică de a sta de pază împotriva talibanilor și de a vedea miile de afgani care cer ajutor. Soldații au rămas marcați de femeile care își aruncau copiii și le cereau să îi prindă.

"A fost groaznic, femeile își aruncau bebelușii peste sârma ghimpată cerându-le soldaților să-i ia, unii au fost prinși în gard", a povestit oficialul.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.