Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene emoționante în timpul urgiei din estul țării! Bărbat fără locuinţă a cerut ajutor poliţiştilor pentru el şi câinele lui / Foto

Foto News
barbat iarna politisti constanta

Scene emoționante în timpul urgiei din estul țării! Bărbat fără locuinţă a cerut ajutor poliţiştilor pentru el şi câinele lui / Foto

Un bărbat fără locuinţă a cerut duminică, ajutorul poliţiştilor constănţeni pentru el şi câinele lui. Ei au primit hrană şi apă, iar bărbatul a fost dus apoi într-un centru social. De asemenea, patrupedul a ajuns la adăpostul pentru câini.

“A venit la sediul Secţiei 2 Poliţie Constanţa şi a cerut ajutor şi adăpost, din calea viscolului, pentru el şi câinele lui. Vorbim de un bărbat fără locuinţă care, în această dimineaţă, a solicitat sprijinul poliţiştilor constănţeni. Amândoi erau înfriguraţi şi înfometaţi, iar bărbatul nu mai avea documente.

Poliţiştii i-au adăpostit în sediu, le-au oferit mâncare şi apă, haine groase, iar căţeluşa Masca s-a împrietenit cu colegii noştri”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa. Ei au precizat că poliţiştii au luat legătura cu serviciile de asistenţă socială, pentru a le găsi amândurora o locuinţă.

Astfel, bărbatul a fost preluat de patrulă şi transportat la spital, pentru a fi examinat medical, urmând a fi internat într-un adăpost al Direcţiei Generale de asistenţă socială Constanţa, De asemenea, Masca a fost preluată de serviciile de specialitate şi transportată la adăpostul pentru câini din municipiul Constanţa.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.