Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene fără precedent în Camera Deputaţilor: 'Gaze' folosite în prezenţa ministrului Carmen Dan (VIDEO)

Inquam Photos / Octav Ganea
plen parlament camera deputatilor

Scene fără precedent în plenul Camerei Deputaţilor, marţi 11 septembrie, la dezbaterea moţiunii simple împotriva ministrului de Interne, Carmen Dan. Deputatul PMP Eugen Tomac, după ce a susţinut un discurs, a scos din buzunar un recipient şi a pulverizat înspre sală o substanţă despre care a spus că ar fi "gaze".

Deputatul PMP a declarat, ulterior, contactat de MEDIAFAX, că a pulverizat spre deputați un jet cu vapori de apă termală și că în flacon nu s-au aflat gaze iritante.

"Vreau să explicaţi o chestiune clară. Ştiu că mulţi dintre vorbitorii din sală au spus că nu este o problemă să inhaleze populaţia gaz. Doamna ministru, am aici nişte gaze, îmi spuneţi care este distanţa între cei care inhalează gaze şi cei care le emit? Că eu asta o să fac acum", a spus Tomac. 

El a adăugat că nu are aşteptări de la ministrul de Interne, apreciind că pentru violenţele din 10 august trebuia să demisioneze tot Guvernul. 

"Doamnă ministru, eu nu am mare aşteptări de la dumneavoastră şi cred că dumneavoastră trebuie să răspundeţi la întrebări foarte clare. Convingerea mea este că, după mineriada din 10 august, tot Guvernul trebuie să plece, nu numai dumneavoastră. Dacă eraţi un ministru responsabil, vă prezentaţi demisia a doua zi după ce aţi minţit", a mai spus Tomac. 

Potrivit acestuia, ministrul de Interne trebuie să răspundă de ce a secretizat raportul cu privire la intervenţia forţelor de ordine din 10 august.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.