Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene halucinante la Botoșani - Cadavrul unui tânăr a fost ridicat de polițiști de la priveghi

facebook.com
politia

Trupul unui tânăr de 19 ani din localitatea Tudora, judeţul Botoşani, care a murit într-un accident în Franţa, a fost ridicat din casa părinţilor, de poliţişti şi medici legişti, în timp ce familia se pregătea de înmormântare. Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că nu era făcută necropsia.

Poliţiştii din Botoşani şi medicii legişti au ridicat, sâmbătă, din locuinţa unde părinţii se pregăteau de înmormântare, trupul unui tânăr de 19 ani, care a murit în urma unui accident rutier petrecut pe 22 iunie pe o autostradă din Franţa şi care a fost, vineri, repatriat.

Surse judiciare au declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că sicriul cu trupul tânărului a fost ridicat de acasă pentru că nu era făcută necropsia, pe care au cerut-o chiar părinţii celui decedat.

În acest sens, a fost depusă o plângere la poliţie, prin care părinţii băiatului mort au cerut o anchetă, ei nefiind mulţumiţi de rezoluţia poliţiei franceze care a încadrat decesul tânărului ca fiind accident.

Conform aceloraşi surse, în Franţa nu a fost efectuată necropsia, deoarece poliţiştii nu au avut suspiciuni asupra decesului tânărului de 19 ani.

Acesta a murit într-un accident pe o autostradă din Franţa, în zona Calais, în timp ce ar fi încercat să traverseze în fugă autostrada A16.

Accidentul s-a petrecut pe 22 iunie în Franţa, în timp ce tânărul de 19 ani, care se îndrepta spre Anglia, la muncă, a coborât, la un moment dat, aparent fără motiv, din microbuzul în care se afla şi a mers pe jos, pe marginea autostrăzii.

„Nici din primele probe prelevate sâmbătă de medicii legişti nu sunt suspiciuni legate de decesul tânărului. Se efectuează necropsia, trupului tânărului urmând să fie eliberat de Serviciul de Medicină Legală după finalizarea procedurilor legale”, au declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, sursele citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.