Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCENE HALUCINANTE la ÎCCJ: Codrin Ștefănescu a fost filmat cu cei mai periculoși interlopi la procesul lui Liviu Dragnea / VIDEO

Imagini incredibile surprinse la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ)! În timp ce liderul PSD, Liviu Dragnea, se afla la procesul său, un alt fruntaş al social-democraţilor, a fost filmat alături de mai mulţi înterlopi în aceeaşi incintă.

Vezi şi: Dragnea, HUIDUIT la ÎCCJ! Liderul PSD, întâmpinat de protestatari la instanța supremă: 'La pușcărie, infractorule'

Este vorba despre secretarul general adjunct al social democraţilor, Codrin Ştefănescu, filmat în timp ce se întreţinea amical cu mai mulţi membri ai clanului Cordunenilor.

Citește și: Victor Ponta, ieșire SURPRINZĂTOARE: 'Uite că am ceva pentru care Mihai Tudose chiar merită felicitat'

Liviu Dragnea este prezent astăzi la Înalta Curte în procesul în care este judecat pentru instigare la abuz în serviciu în legătură cu angajarea a două membre de partid la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman. Dragnea nu a dorit să dea declaraţii jurnaliştilor, în timp ce protestatarii strigau: "Justiţie, nu corupţie! La puşcărie! Infractorule!". La intrarea în sediul instanţei, Dragnea a fost întâmpinat de aproximativ 10 protestatari, care i-au reproşat implicarea în dosarul Belina.

'Codrin Ștefănescu a venit astăzi la Curtea Supremă să-l susțină pe Liviu Dragnea: “Este prietenul și camaradul meu!”. Politicianul a mai fost la instanța supremă, în 2013, când îl susținea pe Adrian Năstase și i-a purtat ghinion fostului premier. De fapt, Codrin Stefănescu râdea în fundul sălii.

Atunci, fostul vicepreședinte al instanței, Ionuţ Matei, l-a dat afară din sală: "Bă, tu ăla chelul, din spate, care stai în picioare. Aţi mai fost vreodată într-o sală de judecată?Afară!!! Ieşiţi afară, ca să vă reveniţi din hlizeală". “Acum nu mai este cu ghinion. Nici atunci nu a fost ghinion, că voiau să-i dea pe viață lui Năstase”, se dădea interesant astăzi Ștefănescu", scrie junalistul Ionel Stoica, de la 'Adevarul', pe pagina personală de facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.