Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene INCREDIBILE de Centenar: O cântăreață de muzică populară, victima unor hoți. Polițiștii, uluiți de ce au putut să fure / FOTO & VIDEO

http://www.centenarsalaj.ro/
drapel, tricolor, steag centenar Marea Unire

Steagul României, arborat la poarta locuinței unei interprete de muzică populară din Târgu-Jiu a fost furat de către un bărbat. Momentul furtului a fost surprins de camerele de supraveghere, potrivit Mediafax.

Poliţiştii din Gorj caută un bărbat care a furat drapelul României, arborat de autorități la poarta unei interprete de muzică populară din Târgu-Jiu.

Interpreta Nicoleta Hoara Priescu din Târgu-Jiu a postat pe pagina sa de Facebook imaginile surprinse de camerele de supraveghere. În imagini se observă cum un bărbat care purta o glugă pe cap așteaptă să treacă toate mașinile pentru a smulge steagul.

Citește și: Vila Aurel Mincu este scoasă de la licitaţie de la 3,4 milioane de euro - FOTO

”Steag primit pe 30 noiembrie (în toată zona Bulevardul Ecaterina Teodoroiu au fost așezate la porțile caselor) și sustras în seara aceleiași zile de un individ neidentificat datorită întunericului! Furt ca în codru, chiar și la noi acasă! Ne mai mirăm de ce străinii ne văd așa în exterior! La mulți ani, România!”, a scris Nicoleta Hoară Priescu.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Gorj au declarat, luni, că fac cercetări în acest caz pentru prinderea autorului.

Fotografia postată de Nicoleta Hoara Priescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.