Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene incredibile cu Gigi Becali: S-a oprit din drum şi a dat bani şi ceasuri muncitorilor (surse)

facebook.com
Gigi George Becali

Au fost scene cum rar se pot vedea în România, zilele trecute, pe drumul care duce la Mănăstirea Frăsinei din judeţul Vâlcea.  Protagonist a fost omul de afaceri Gigi Becali, care vizitează des mănăstirea.

Drumul care leagă Mănăstirea Frăsinei de DN 7 are 13 kilometri. Până recent, acesta era greu practicabil. În prezent, drumul este în proces de modernizare, lucrările fiind aproape de finalizare, în ciuda numeroaselor poduri de pe treaseu şi a dificultăţii executării. De lucrările finanţate de CJ Vâlcea şi Ministerul Dezvoltării se ocupă Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Vâlcea, alături de alte două firme private.

Potrivit unor surse de la faţa locului, Gigi Becali a vizitat Mănăstirea Frăsinei zilele trecute. Impresionat de diferenţa dintre felul în care se prezenta drumul anterior şi starea acestuia după lucrări, Gigi Becali a oprit în dreptul muncitorilor pentru a-şi manifesta recunoştinţa. Astfel, omul de afaceri le-ar fi oferit mncitorilor ceasuri şi sume de bani, inclusivul celor câţiva nepalezi angajaţi la firmele executante.

Contactată de STIRIPESURSE.RO, conducerea RAJDP Vâlcea a confirmat faptul că Becali a avut o discuţie cu muncitorii, însă a evitat să precizeze dacă omul de afaceri a oferit cadouri sau nu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.