Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCENE INCREDIBILE cu un controversat senator: A blocat mașinile MAI, în plină epidemie de coronavirus

cdep.ro
Tanczos Barna

Tanczos Barna, senator UDMR de Harghita, a comis-o din nou! După ce acum două săptămâni a fost prins circulând cu viteză și i-a mințit pe polițiști că are coronavirus, parlamentarul a avut, vineri, o nouă ciocnire cu poliția.

Tanczos Barna circula, vineri, pe strada Marton Aron din Miercurea Ciuc cu autoturismul personal marca Isuzu și nu a acordat prioritate de trecere autospecialelor MAI, ISU și Poliție, care circulau regulamentar.

Citește și: Ludovic Orban a comis-o: ‘Am discutat măsuri pentru a crește riscul de infectare a cadrelor medicale și a pacienților’

Autospecialele MAI se aflau în misiune, având în funcțiune semnalele acustice și luminoase. În urma evenimentului, nu au rezultat pagube materiale sau victime omenești. Senatorul Tanczos Barna a fost sancționat contravențional, conform OUG 195/2002, cu suma de 580 lei pentru neacordare de prioritate, precum și cu avertisment, neavând permisul de conducere asupra sa. Mai mult, parlamentarul a rămas pieton, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 30 zile.

Acum două săptămâni, un echipaj de poliție rutieră, aflat în timpul serviciului pe DN 12, au oprit pentru control, în localitatea Olteni din Covasna, un autoturism marca Audi, întrucât depășise viteza legală admisă pe acel sector de drum.

Citește și: Informații importante! Gigi Becali a investit 40.000 de euro în teste

Șoferul, senatorul UDMR, Tanczos Barna, a deschis geamul și a declarat că merge la București deoarece a fost chemat, fiind pozitiv la COVID 19. Agentul de poliție a păstrat o distanță de aproximativ 2 metri față de autoturism. Agentul era echipat cu mască și mănuși, iar după momentul luării măsurilor legale, ambii agenții s-u dezinfectat și și-au schimbat echipamentul de protecție.

A fost anunțat medicul unității care a legătura cu DSP-ul și, în urma verificărilor s-a constatat ca Tanczos Barna nu a fost testat pentru COVID 19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.