Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCENE INCREDIBILE Eugen Teodorovici, cu trabucul în mână, către Viorica Dăncilă: 'Unde e ȘOBOLANUL partidului, unde e Fifor?'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Eugen Teodorovici zambet

Eugen Teodorovici a fost doar 5 luni de zile președinte executiv al PSD! Pentru că nu a vrut să demisioneze, lui Teodorovici i s-a desființat funcția, în Comitetul Executiv de marți seara.

La jumătate de oră după conferința de presă la care au vorbit Viorica Dăncilă, Marcel Ciolacu, noul președinte interimar, și Paul Stănescu, noul secretar general, Eugen Teodorovici, care nu a participat, a ieșit dintr-un birou și a chemat-o pe Dăncilă la el. Fostul premier era în alt birou, când Teodorovici, cu un trabuc în mână, a început să strige la ea: ”Unde e șobolanul partidului, unde e Fifor?”. Dăncilă a ridicat din umeri și a spus că nu știe nimic despre Mihai Fifor, fostul secretar general al partidului.

Citește și: Traian Băsescu atacă dur PSD: Generațiile de oameni valoroși au trecut la PSD, iar înlocuirea lor se face cu mediocrități de tip Ciolacu, doamne cu strigături de tip Olguța

”Vorbește la o televiziune, prin telefon, și spune că mi-am dat demisia. Vreau să văd în ce cameră e, să mă duc după el ca să spun că nu mi-am dat nicio demisie.”, a continuat Teodorovici.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.