Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene incredibile în București: Poliția a luat pe sus o femeie care a devenit violentă în trafic!

Politia nu treceti

O femeie de 45 de ani care a făcut mai multe abateri în trafic, a refuzat să se supună testării pentru consumul de alcool și droguri și a fost și violentă cu polițiștii a fost dusă la sediul Institutului Național de Medicină Legală (INML) pentru prelevare de mostre biologice.

Ulterior, s-a aflat că femeia ridicată de poliție e avocata Codruța Cerva.

Polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere au observat, vineri noaptea, pe raza Sectorului 1, o șoferiță care, în timp ce se deplasa cu autovehiculul, a săvârșit mai multe abateri la regimul rutier.

Polițiștii rutieri i-au indicat modul corespunzător de deplasare pe drumurile publice și i-au solicitat acesteia să se legitimeze.

Șoferița nu s-a conformat indicațiilor și solicitărilor polițiștilor, adoptând o atitudine sfidătoare față de aceștia și a încercat să se sustragă controlului prin părăsirea locului în care fusese interceptată.

„Ca urmare a acțiunilor conducătoarei auto în cauză, polițiștii au procedat la blocarea autovehiculului condus de aceasta, extragerea forțată a acesteia din vehicul și conducerea ei la sediul subunității în vederea îndeplinirii procedurii de identificare și sancționare. Conducătoarea auto a fost identificată în persoana unei femei în vârstă de 45 de ani, iar în momentul în care i-a fost solicitat să se supună testării privind consumul de alcool și substanțe psihoactive aceasta a refuzat, devenind vilolentă verbal, motiv pentru care a fost imobilizată cu ajutorul mijloacelor din dotare și condusă la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice”, spun, sâmbătă, reprezentanții Brigăzii Rutiere.

Totodată, aceasta a fost sancționată contravențional pentru abaterile săvârșite la regimul rutier, cu amendă și reținerea permisului de conducere pentru o perioadă de 60 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.