Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene incredibile în București: Un cuplu a fost lovit cu mașina de un șofer, după o șicanare în trafic

Politia nu treceti

Un bărbat şi o femeie au fost loviţi de o maşină în urma unei şicanări în trafic care a avut loc în Bucureşti. Bărbatul fusese anterior lovit cu pumnul în faţă de şoferul care a dat cu maşina peste cei doi.

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au anunţat vineri, că poliţiştii au reţinut un bărbat de 38 de ani, pentru comiterea a două infracţiuni de lovire sau alte violenţe.

“În fapt, la data 27 martie, în jurul orei 13:00, Secţia 20 Poliţie a fost sesizată, prin sistem 112, de către o femeie, cu privire la faptul că, în urma unei şicanări în trafic, soţul acesteia a fost lovit cu pumnul în zona feţei, de către un alt participant la trafic. În urma acestui incident, bărbatul s-ar fi urcat la volan, intenţionând să părăsească zona, moment în care apelanta şi soţul acesteia s-ar fi poziţionat în faţa autoturismului pentru a-l împiedica să plece. În continuare, conducătorul autoturismului s-ar fi pus în mişcare, lovindu-i cu maşina pe cei doi”, au anunţat poliţiştii.

Bărbatul respectiv a fost prezentat apoi instanţei care a decis plasarea sa în arest la domiciliu, pentru 30 de zile.

<div style="position: relative; padding-bottom: 56%; width: 100%; height: 0; overflow: hidden;"><iframe src="https://www.news.ro/embed/21540119" style="border:none; position: absolute; top: 0; left: 0; min-height: 100%; min-width: 100%;" /></div>

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.