Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCENE INCREDIBILE, în București: Un șofer băut și cu permisul suspendat s-a aruncat în Dâmbovița, când a văzut poliția

Un șofer băut a sărit în Dâmbovița, duminică dimineața, de teama Poliției. El a fost scos din apă și testat cu etilotestul, rezultatul fiind pozitiv.

Un șofer din București a sărit în Dâmbovița, speriat de Poliție. SCENE INCREDIBILE, în București: Un șofer băut și cu permisul suspendat s-a aruncat în Dâmbovița, când a văzut poliția.

Citește și: Decizia majoră ÎCCJ! Iese Dragnea din închisoare?

Acesta a fost scos din apă și testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,09 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Șoferul, conștient și cooperant, a primit primele îngrijiri la fața locului și a fost testat și cu aparatul DrugTest, pentru a se vedea dacă a consumat substanțe interzise. În acest caz, rezultatul a fost negativ.

Citește și: Veste BOMBĂ cu privire la modificarea contractelor individuale de muncă !

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit, însă, că șoferul avea permisul suspendat.

"La data de 08.12.2019, în jurul orei 05.05, in zona Splaiul Independentei nr.2k politisti din cadrul Brigazii Rutiere care se aflau in exercitarea atribuțiilor de serviciu au observat un autovehicul care ieșea dintr o parcare, moment in care au efectuat semnal regulamentar de oprire insa conducatorul acestuia nu s-a conformat și a încercat sa se sustragă. Acesta a coborât din autovehicul și a fugit către intersecția Calea Victoriei-Piața Națiunilor Unite, a sărit gardul de protectie al râului Dâmbovița și a plonjat in apa.

Citește și: Corina Crețu – declarații incredibile despre bugetul României: 2021-2027!

Polițiștii au sunat de îndată la 112 iar la fata locului s-au prezentat echipaje specializate din cadrul ISU care au procedat la scoterea conducătorului auto din apa și transportarea la spital pentru îngrijiri medicale. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0,09 mg/l alcool pur in aerul expirat și ulterior cu aparatul DrugTest, însă rezultatul a fost negativ. Din verificările efectuate ulterior s-a stabilit faptul ca acesta avea dreptul de a conduce suspendat. In cauza s-a intocmit dosar de cercetare penala sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat, fapta prevăzută și pedepsita de art.335/2 din Codul Penal", informează poliţiştii.

Citește și: Dacian Cioloș : “Ne propunem să organizăm un prim congres al diasporei – PLUS”! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.