Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene incredibile în centrul orașului. Un tânăr se plimba gol pe stradă într-o zonă denumită Ceasul Rău: Eu sunt Dumnezeu/ VIDEO

monitoruldevrancea.ro
barbat gol imobilizat jandarmi

Un tânăr de 20 de ani, care se plimba gol prin centrul municipiului Focşani, în noaptea de marţi spre miercuri, având un comportament agresiv, verbal şi fizic, a fost imobilizat de jandarmi şi poliţişti.

„În data de 02.04, în jurul orei 01,00, un echipaj de Jandarmerie a fost sesizat prin SNUAU 112 referitor la faptul că un bărbat se plimbă dezbrăcat pe stradă, în zona Ceasul Rău. La momentul sosirii echipajului de jandarmi, la faţa locului se afla un echipaj de poliţie care s-a sesizat din oficiu pentru aceeaşi faptă.

La faţa locului se afla un bărbat de aproximativ 20 de ani care avea un comportament agresiv verbal şi fizic, era dezbrăcat şi vorbea incoerent”, se arată într-un comunicat al IJJ Vrancea.

După ce a fost prins, el a fost dus la o unitate medicală

Conform unui video postat pe reţelele de socializare de persoane aflate în zonă, la vederea poliţiştilor, acesta a început să strige „Eu sunt Dumnezeu!”, „Nu pune nimeni mâna pe mine!”, iar după ce a fost imobilizat, „Mă omorâţi!” şi „Nu am aer!”.

Ca urmare a comportamentului acestuia, jandarmii şi poliţiştii au luat măsura imobilizării şi ulterior conducerii la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. În cauză se fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri, potrivit ziare.com.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.