Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCENE INCREDIBILE în interiorul Biroului Electoral al Sectorului 1: Ce ar fi făcut președintele BES 1 cu voturile PSD și ALDE găsite la gunoi

Inquam Photos/ Octav Ganea
alegeri locale 2020 vot

O femeie de serviciu a găsit în Biroul Electoral al Sectorului 1, într-un sac cu rechizite, câteva voturi care ar fi fost pentru PSD și ALDE, de la alegerile locale. Poliția s-a deplasat la fața locului, după ce s-a apelat la 112. Avocatul lui Dan Tudorache, cel care a pierdut alegerile în fața lui Clotilde Armand, a declarat, marți seara, la România TV, că președintele BES 1 a luat voturile și le-a pus alături de celelalte voturi numărate, în saci.

”Domnul președinte al BES 1 a refuzat să predea acel sac, iar voturile au fost introduse în niște plicuri și introduse în sacii cu voturi. Este noaptea minții! Eu nu am auzit în viața mea așa ceva! Poliția nu a ridicat nimic, a întocmit doar un proces verbal.”, a declarat Mihai Drăgan.

Citește și: Rareș Bogdan, despre majorarea pensiilor: Mă deranjează ipocrizia celor din PSD. Dacă şi-ar fi dorit atât de mult , ar fi crescut pensiile atunci, nu cu o prorogare de un an şi două luni de zile .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.