Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene incredibile: un bărbat și-a amenințat toată familia cu sabia. Polițiștii au tras focuri de armă pentru a-l prinde

politie bun

Focuri de armă în Giurgiu pentru prinderea unui individ din București care a amenințat un șofer cu sabia, a distrus capota unui autoturism și și-a amenințat cu moartea fosta cumnată.

Un bărbat din orașul Mihăilești, județul Giurgiu, a sesizat, duminică, Poliția, că a fost amenințat cu o sabie de către un bărbat, aflat într-un autoturism, informează Mediafax.

Ulterior, Poliția orașului Mihăileşti a fost sesizată, prin plângere scrisă, de către un bărbat de 63 de ani din orașul Mihăilești că un alt bărbat i-ar fi distrus capota autoturismului personal și l-ar fi amenințat cu moartea, cu o sabie.

În aceeași zi, o femeie de 40 de ani din orașul Mihăilești a sesizat, prin plângere scrisă, Poliția Mihăilești, că, în perioada 25 decembrie 2022 - 3 ianuarie a.c., a fost amenințată cu moartea, telefonic, de către fostul său cumnat, același bărbat care ar fi amenințat persoana de 63 de ani.

Polițiștii au identificat suspectul, un bărbat, de 42 de ani, din București.

În jurul orei 18.20, în timp ce acesta mergea cu autoturismul către locuința fostei cumnate, din orașul Mihăilești, a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor, motiv pentru care luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale au folosit arma din dotare trăgând mai multe focuri, atât în plan vertical, cât și asupra roților mașinii.

Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul poliției, pentru cercetări.

În autoturismul acestuia au fost descoperite o sabie și un cuțit, care au fost ridicate de către polițiști, în vederea continuării cercetărilor, transmite Poliția Giurgiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.