Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene îngrijorătoare la metroul din Doha, cu o zi înainte de începerea Mondialului: O țară prea mică pentru un turneu atât de mare

dohanews.co
qatar world cup

Fără îndoială, Qatar a făcut un efort remarcabil pentru a organiza această ediție a Cupei Mondiale! „Nota de plată“, de 230 de miliarde de dolari, vorbește de la sine despre investițiile localnicilor în stadioane, infrastructură și tehnologie, notează Adevărul .ro.

Din păcate, în ciuda acestor eforturi, realitatea e următoarea: Qatar e o țară prea mică pentru un turneu atât de mare! Ceea ce s-a văzut deja, nu după vreun meci, ci după deschiderea „Fan Fest-ului“ din parcul Al-Bidda. La acest eveniment au participat peste 40.000 de oameni. Din păcate, pe măsură ce s-a apropiat sfârșitul spectacolului și oamenii au început să plece, s-a văzut că străzile din Doha sunt neîncăpătoare pentru un număr atât de mare de pietoni.

Drept urmare, intrarea în cea mai apropiată stație de metrou a devenit o misiune infernală, epuizantă și pe alocuri periculoasă, din cauza îmbulzelii! Imaginile de mai jos vorbesc de la sine despre această „aventură“, în care timpul de așteptare s-a apropiat de o oră!

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.