Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene IREALE în direct la Antena 3: Lider PSD, scos de pe post pentru că vorbea incoerent (VIDEO)

a3

Dumitru Buzatu, unul dintre cei mai vechi lideri PSD din țară, a avut o intervenție telefonică, sâmbătă seară, la Antena 3. Președintele Consiliului Județean Vaslui a fost solicitat să comenteze protestele din Piața Victoriei, dar nu a reușit să o facă din cauza incoerenței de vorbire, relatatea libertatea.ro.

„Eu, mă scuzați. Eu nu vreau să explic ce s-a întâmplat aseară. Dar vreau să explic ce se poate întâmpla legal. Într-o sală, într-un context, toți cei care vor să se expună au dreptul consacrat legal să facă treaba aceasta. Dacă dintre aceia, unii înțeleg că trebuie să exceadă treburile astea, să facă alte treburi, atunci eu nu prea am ce să spun din locația în care mă aflu și să le dau sfaturi”, a declarat cu greutate președintele PSD Vaslui.

Intervenția telefonică a lui Dumitru Buzatu a fost încheiată brusc de prezentatoarea emisiunii care, cel mai probabil, a observat că liderului PSD Vaslui i se împleticea limba.

CITEȘTE ȘI: Laptele preferat de oamenii longevivi. Mult mai sănătos decât laptele de vacă, eficient împotriva cancerului .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.