Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene macabre! Copil de şapte luni găsit mort, într-o pungă de plastic, ascuns într-o zonă cu vegetaţie deasă: Polițiștii fac anchetă

Politia nu treceti

Scene macabre! Copil de şapte luni găsit mort, într-o pungă de plastic, ascuns într-o zonă cu vegetaţie deasă: Polițiștii fac anchetă

Poliţiştii doljeni au deschis o anchetă, după ce un copil în vârstă de şapte luni a fost găsit mort, într-o pungă de plastic şi ascuns într-o zonă cu vegetaţie deasă.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a anunţat, miercuri seară, că poliţişti din cadrul Secţiei nr. 13 Poliţie Rurală Segarcea au fost sesizaţi de un bărbat că nu-l găseşte pe nepotul său, în vârstă de 7 luni.

Ce a spus IPJ Dolj

“La faţa locului s-a deplasat un colectiv de poliţişti care au constatat că apelantul locuieşte în aceeaşi casă cu nora sa, o minoră de 15 ani, din judeţul Mehedinţi, care le-a declarat poliţiştilor că nu-l mai găseşte pe fiul său de 7 luni. Întrucât au existat suspiciuni cu privire la cele declarate de mamă, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Poliţiei Oraşului Segarcea, Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciul Criminalistic, au fost efectuate căutări în proximitatea locuinţei, iar cadavrul minorului a fost găsit într-o zonă cu vegetaţie deasă, fiind pus într-o pungă de plastic. Cadavrul copilului a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei, rezultatul fiind că moartea a fost patologică şi neviolentă”, a anunţat IPJ Dolj.

Poliţiştii au întocmit în cauză un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă. Ei continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.