Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene macabre în București! Salvat de polițiști în ultima clipă, după ce s-a spânzurat că fosta soție nu l-a lăsat să-și vadă copiii

cotidianul
politia nu treceti

Scene macabre în București! Salvat de polițiști în ultima clipă, după ce s-a spânzurat că fosta soție nu l-a lăsat să-și vadă copiii

Un bărbat din Capitală a fost salvat în ultima clipă de polițiști după ce a încercat să se sinucidă. Omul a venit la locuința fostei soșții pentru a-și vedea copiii, însă aceasta nu l-a lăsat motiv pentru care a recurs la gestul sinucigaș.

Bărbatul și-a legat cureua în jurul gâtului și a prins-o de balustrada sintre etaje. Când a văzut scena, femeia a sunat la poliție, iar un echipaj a ajuns în doar două minute. Unul dintre agenți l-a ținut de picioare, iar celălalt a tăiat cureaua strânsă în jurul gâtului.

Individul avusese ordin de restricție până pe 10 mai pentru amenințări.

La data de 11 mai 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 7 au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un imobil din Sectorul 2, se află un bărbat care intenționează să se spânzure.

La fața locului a ajuns de urgență, în aproximativ 2 minute, un echipaj format din 2 polițiști care au intervenit pentru salvarea vieții acestuia.

Polițiștii au rămas cu acesta până la sosirea unui echipaj medical, care l-a transportat la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În continuare se efectuează verificări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.