Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCENE ȘOCANTE Cate Blanchett s-a tăiat cu DRUJBA, la cap

www.hollywoodreporter.com
Cate Blanchett

Actriţa australiană Cate Blanchett s-a confesat că a fost victima unui accident de drujbă la reşedinţa sa de la ţară, din sudul Angliei, care s-a soldat cu o sperietură pe cinste şi "o mică tăietură la cap", transmite vineri AFP.

Actriţa, câştigătoare a două premii Oscar în 2005 şi 2014 pentru rolurile din "The Aviator" şi "Blue Jasmine", a menţionat incidentul cu drujba în timpul unei conversaţii cu fostul premier australian Julia Gillard, pe podcastul său.

Citește și: Klaus Iohannis șochează! Demers anti-românesc

"Sunt bine. Am avut ieri un mic accident de drujbă, lucru care sună foarte palpitant, dar nu a fost aşa. În afară de o mică tăietură la cap, sunt foarte bine", a spus actriţa, scrie agerpres.ro.

"Să fii mai atentă cu drujba. Ai un cap celebru şi nu cred că oamenii ar vrea să-l vadă cu părţi lipsă", i-a răspuns cu umor Julia Gillard, care a condus guvernul australian în perioada 2010 - 2013.

Citește și: Ordin urgent al lui Marcel Vela! Se face lumină: ‘Nu are atribuții’

Actriţa, care trăieşte alături de familia sa în apropiere de localitatea Tunbridge Wells, Kent, a mai povestit că pe perioada izolării din cauza pandemiei şi-a ajutat fiul mai mare să înveţe de acasă. După această experienţă, actriţa a recunoscut că a dobândit "un respect enorm" pentru profesori şi a estimat că aceştia ar trebui plătiţi mai bine pentru ceea ce fac.

Cate Blanchett a luat o pauză de un an pentru a se ocupa de fiul ei care susţine examene. Ea nu va lipsi prea mult de pe ecrane. În 2020, apare în "Mrs. America", a filmat la începutul anului "Nightmare Alley", de Guillermo del Toro, şi a semnat mai multe proiecte, între care în special o nouă comedie Netflix cu Jennifer Lawrence.

Citește și: Furie totală! Codrin Ștefănescu a explodat: ‘Să se rupă norii, să se cutremure pământul’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.